Η αποστολή των προϊόντων θα γίνεται με έναν από τους παρακάτω τρόπους που θα επιλέξετε:

  • Παραλαβή από το κατάστημα κατά τις ώρες 08.00 – 16.00 με ή χωρίς παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας.
  • Συνεργαζόμενο πρακτορείο με το Delifoodia.gr ή μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας. (Για επαγγελματίες, καθώς και για προϊόντα με όγκο ή βάρος, προτείνεται η εναλλακτική λύση της μεταφορικής εταιρίας ως περισσότερο συμφέρουσα ως προς το κόστος μεταφοράς. Για να δείτε τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες πατήστε εδώ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Το συνεργαζόμενο με εμάς πρακτορείο μεταφορών εκτελεί καθημερινά δρομολόγια προς ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Για οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας, η παράδοση θα γίνεται με ανταπόκριση. Η παράδοση και παραλαβή των εμπορευμάτων θα γίνεται στο χώρο του κοντινότερου συνεργαζόμενου πρακτορείου. Η παράδοση στο χώρο σας θα πραγματοποιείται μετά από συνεννόηση σας με το συνεργαζόμενο πρακτορείο.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Για τα εμπορεύματα που θα παραλαμβάνονται σε ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για τους υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδα είναι από 3-5 εργάσιμες ημέρες.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος της συνολικής μεταφοράς πληρώνεται από τον πελάτη κατά την παραλαβή της παραγγελίας του. Σε καμία περίπτωση δεν προπληρώνεται μαζί με την εξόφληση της παραγγελίας, καθώς είναι αδύνατον να εκτιμηθεί εκ των προτέρων το κόστος μεταφοράς. Το κόστος μεταφοράς ορίζεται από το εκάστοτε πρακτορείο ανάλογα με τον αριθμό των δεμάτων και τον τόπο αποστολής. Για ενδεικτικές τιμές κόστους αποστολής πατήστε εδώ (link).

Σε περίπτωση μη παραλαβής της παραγγελίας τα έξοδα αποστολής και επιστροφής των εμπορευμάτων επιβαρύνουν τον τελικό πελάτη.